top of page
strip_background.png

MULTI+ D-VITAMIINI
PURUTABLETTI

Helmi Multi + D3-vitamiini sisältää C- ja D3-vitamiinia, Sinkki, Rauta ja Magnesium, joilla jokaisella on erityinen tehtävä elimistössämme.
C-vitamiini parantaa raudan imeytymistä. B6 ja Magnesium toimii tosi hyvin yhteen. Foolihapon (B9) ja B12-vitamiinin tehokas toiminta vaatii C-vitamiinin läsnäoloa. B6 -vitamiini auttaa B12-vitamminin imeytymistä. Yleisesti on eduksi, kun ravintolisiä otetaan samaan aikaan.

VITAMIINIT JA HYÖDYT
RI* % Osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta

D3

D3-VITAMIINI
25µg 500% RI*

D-vitamiinilla on elimistössä useita tärkeitä tehtäviä. D-vitamiini edistää lihasten normaalia toimintaa ja on keskeinen tekijä luuston terveyden ylläpitämisessä. Se mahdollistaa kalsiumin imeytymisen ja vahvistaa luustoa ehkäisten osteoporoosia. D-vitamiini edistää vastustuskykyä ja siitä on mahdollisesti hyötyä myös tulehdusten hoidossa.

C

C-VITAMIINI
80mg 100% RI*

C-vitamiini vaikuttaa vireystilaan, edistää vastustuskykyä sekä raudan imeytymistä, osallistuu hiusten ja ihon hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edes auttaa haavojen paranemisia sillä D-vitamiini osallistuu kollageenin muodostumisessa joka puolestaan huolehtii muun muassa ihon palautumisesta haavan tai vamman jälkeen. C-vitamiini osallistuu proteiinien aineenvaihduntaan

S

SINKKI
10mg 100% RI*

Sinkkiä tarvitaan muun muassa happo-emäs tasapainon säätelyssä, kongitiivisten toimintojen säätelyssä ja normaalin hedelmällisyyden ylläpidossa. Sinkkiä tarvitaan riittävien testosteronitasojen muodostumiseksi. Se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä luuston, näön, hiusten, kynsien ja ihon pysymistä normaalina.

R

RAUTA
7mg 50% RI*

Rauta on elimistölle välttämätön hivenaine. Sillä on monta eri tehtävää kehon toiminnoissa ja yksi tärkeimmistä tehtävistä on edistää normaalia hapen kuljettamista tärkeisiin elimiin kuten sydämeen ja lihaksiin. Normaalit rauta-arvot auttavat pysymään virkeänä ja terveenä, sekä ehkäisemään anemiaa. Rauta edistää normaalia immuunijärjestelmän toimintaa sekä osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Rauta on aivoille tärkeä ravintoaine, sillä se edistää normaalia kognitiivista toimintaa.

M

MAGNESIUM
52,5mg 14% RI*

Magneium on hampaiden ja luuston tärkeä rakennusosa. Se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, psykologisia toimintoja ja elektrolyyttitasapainoa. Magnesium osallistuu lihasten supistumiseen, lihasten toimintaan, lihaskasvuun, proteiinisynteesiin sekä solujen jakautumiksprosessiin. Ihmiskeho tarvitsee magnesiumia myös muun muassa geenien rakentumiseen, hermoimpulssien lähettämiseen sekä ravintoaineiden muodostamiseen.

Ainesosat:

sokeri, magnesiumoksidi, L-askorbiinihappo, sinkkisitraatti, rautafumaraatti, sakeuttamisaine natriumalginaatti, kolekalsiferoli, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, luontainen appelsiiniaromi, makeutusaine stevioliglykosidit.

Multivitamiini
bottom of page